...
Реєструйся

Кадровий марафон у Львові: як пройшла зустріч


30 вересня у Львові в конференц-залі готельно-навчального комплексу «Гетьман» відбулася довгоочікувана зустріч в межах марафону «Гаряча лінія: консультації». У залі зібралося понад 60 фахівців кадрової справи.

Захід проходив за підтримки: Львівської обласної організації профспілки працівників охорони здоров’я України в лиці Юрія Білого та Андрія Олійника, Yaware.TimeTracker,  RabotaPlus.ua, rabota.ua.

Тепла вереснева погода та дружна атмосфера колег-однодумців забезпечили успішну та плідну роботу.


В обговоренні актуальних змін та проблемних питань в роботі сучасного фахівця взяли участь кадровики з найбільших підприємств та організацій міста й області.

Учасники практикуму підтримали зручний формат семінару — «запитання-відповідь». Жодної теорії: понад 4,5 годин цікавої дискусії, практичних порад, аналізу типових помилок тощо.

Запитань було багато: оформлення відпусток, питання колективних договорів, суміщення посад, дискримінація чоловіків. Усі учасники мали можливість вирішити персонально робочі ситуації спільно з екпертами кадрової справи — Ольгою Харечко, головним редактором журналу «Довідник кадровика» і газети «Кадри і зарплата», Анною Мілієнко-Самсоновою, головним редактором Єдиної електронної системи «КАДРОВИК-онлайн».

Організатори дякують усім партнерам та учасникам семінару. Традиційно програма заходу формується на основі побажань і відгуків учасників.

Попереду ще 5 найбільших міст і важливих зустрічей! Кількість місць у групах обмежена задля ефективної роботи!

Встигніть зареєструватися!

Детальніше про наступні заходи марафону »

Фотоальбоми з практикуму у Львові:

Частина I
Частина II

Про практикум в Одесі »

Залишайтеся з нами!