...
Реєструйся

Кому можуть анулювати повістку: мобілізація в Україні


Анулювати вже видану повістку можуть у двох випадках. Видана військовозобов’язаному повістка може бути анульована, якщо він має бронь або підстави для відстрочення.

Про це повідомив начальник управління персоналу штабу командування Сухопутних військ Збройних сил України полковник Роман Горбач.

«Неодноразово були випадки, коли повістку вручали особам, які мають бронь чи відстрочку від мобілізації. Такі українці повинні мати при собі відповідні документи та подати їх, щоб уникнути вручення повістки», — зазначив Горбач.

Військовий облік: методика ведення. Спецвипуск № 2, 2023
Встигни замовити за вигідною ціною

Якщо повістку вже було отримано, її можна анулювати. Для цього необхідно особисто з’явитися до територіального центру комплектування та соціальної підтримки і надати документи, що підтверджують наявність броні або відстрочення.

Джерело: ТСН

«Військовий облік на підприємстві: документація та взаємодія»

Матеріали до теми


Гарантії для працівника, призваного на службу в ЗСУ
Відповідно до статті 119 Кодексу законів про працю України, за працівниками, призваними на строкову військову службу, військову службу за призовом ...
15 квітня спливає строк сплати роботодавцями санкцій за невиконання нормативу по працевлаштуванню осіб з інвалідністю
Фонд соціального захисту осіб з інвалідністю звертає увагу роботодавців, що 15 квітня 2024 року спливає строк сплати роботодавцями адміністративно-господарських санкцій, нарахованих за ...