...
Реєструйся

Конкурс до складу груп експертів МОЗ: хто може взяти участь


Міністерство охорони здоров’я України (далі — МОЗ) розпочало приймання заяв і документів для участі у відборі претендентів на включення до складу груп експертів МОЗ.

ПОДРОБИЦІ

Перший етап триватиме до 1 лютого.

8 лютого конкурсна комісія МОЗ розпочне розгляд поданих документів.

Напрями відбору:

  • «Кардіологічна та кардіохірургічна допомога»;
  • «Онкологічна допомога»;
  • «Неврологічна та нейрохірургічна допомога»;
  • «Психіатрична допомога»;
  • «Рідкісні (орфанні) захворювання»;
  • «Комбустіологічна допомога»;
  • «Травматологія та ортопедія»;
  • «Фармація. Клінічна фармація. Клінічна фармакологія».

Хто може взяти участь у конкурсі?

  1. Особи, які за останні 5 років проходили підвищення кваліфікації обсягом не менше від шести кредитів ЄКТС/180 год, зокрема за кордоном.
  2. Особи, які мають не менше ніж 10 опублікованих статей у фахових виданнях упродовж останніх 5 років (за відповідним напрямом роботи).
  3. Лікарі, які практикують, зі стажем роботи на посаді керівника закладу охорони здоров’я або структурного підрозділу закладу охорони здоров’я не менше ніж 7 років, мають першу або вищу категорію за профілем роботи групи експертів МОЗ.

Яким способом подавати документи?

  1. Поштою (рекомендованим листом із повідомленням про вручення) на адресу: 01601, м. Київ, вул. М. Грушевського, 7, Міністерство охорони здоров’я України, з обов’язковою позначкою в адресі — «Конкурсній комісії з відбору претендентів для включення до складу груп експертів Міністерства охорони здоров’я України».
  2. На електронну адресу a.o.havryliuk@moz.gov.ua скановані копії всіх документів і матеріалів у форматі pdf (кожен документ окремим файлом). Обов’язково в темі електронного листа вказувати «Конкурс до складу груп експертів МОЗ».

Реєструйтеся на оновлений онлайн-курс «Підвищення кваліфікації кадровиків. ПРОФІ».

Джерело: Міністерство охорони здоров’я України

Матеріали до теми


Періодичність психіатричних оглядів залежатиме від виду діяльності працівників
Деякі категорії осіб для виконання окремих видів діяльності мають періодично (кожні 12 місяців) проходити психіатричний огляд. Це часом ускладнює виконання ...