...
Реєструйся

Київщина: до ГУ Держпраці надійшло 761 повідомлення про гострі професійні захворювання працівників на COVID-19 під час виконання посадових обов’язків


Фахівці відділу з питань гігієни праці ГУ Держпраці у Київській області інформують, що станом на 6 липня 2020 року 761 працівник медичних закладів Київщини захворів на гостру респіраторну хворобу COVID-19 під час виконання посадових обов’язків.

Відтак розпочато 761 розслідування комісіями, створеними закладами охорони здоров’я міста Києва і Київської області, відповідно до вимог Порядку розслідування та обліку нещасних випадків, професійних захворювань та аварій на виробництві, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 17 квітня 2019 року № 337.

Нині завершено 13 розслідувань (12 випадків пов’язано з умовами праці, 1 — не пов’язано). По м. Києву завершено 1 розслідування, по області —12.

Матеріали до теми


Чи можуть платники єдиного внеску подати контролюючому органу на погодження довідку-розрахунок на виплату зарплати в електронній формі?
Пунктом 4 Порядку прийняття надавачами платіжних послуг на виконання платіжних інструкцій на виплату заробітної плати, затвердженого наказом Міністерства фінансів України ...