...
Реєструйся

Локдаун в Києві продовжили до 30 квітня


Київська міська комісія з ТЕБ та НС вирішила продовжити жорсткі карантинні обмеження, термін яких спливав у цю п’ятницю, до 30 квітня. Громадський транспорт весь цей час працюватиме за спеціальними перепустками, а дитячі садки будуть закриті.

Про це на брифінгу в середу сказав мер Віталій Кличко.

«Оскільки епідеміологічна ситуація в столиці суттєво не поліпшується, сьогодні вранці комісія з надзвичайних ситуацій міста ухвалила рішення про подовження суворих обмежувальних заходів у Києві на 2 тижні, тобто до 30 квітня», — сказав Кличко.

«Залишаються закритими всі школи і дитячі садочки. Увесь громадський транспорт — наземний і метро — працюватиме виключно за спеціальними перепустками. Заклади громадського харчування працюватимуть тільки на винос чи доставку. Не працюють продуктові ярмарки», — нагадав Кличко обмежувальні заходи, що діють в Києві.

Він назвав рішення про продовження локдауну вимушеним, оскільки медична система знаходиться на межі своїх можливостей.

Нагадаємо, що карантинні обмеження «червоного» рівня в Києві ввели 20 березня. З 5 квітня їх ще більше посилили — місто вирішило обмежити роботу громадського транспорту і закрити дитячі садки та початкову школу.

Джерело: lb.ua