...
Реєструйся

Мон пропонує для громадського обговорення проєкт державного освітнього стандарту з професії 5141 «манікюрник»


Міністерство освіти і науки України пропонує для громадського обговорення проєкт Державного освітнього стандарту з професії 5141 «Манікюрник» — про це йдеться на офіційному сайті міністерства.

Соціальні групи населення та заінтересовані сторони, на які поширюватиметься дія: здобувачі професійної (професійно-технічної) освіти, заклади професійної (професійно-технічної) освіти, підприємства, установи та організації, незалежно від їх підпорядкування та форми власності, що видають документи встановленого зразка за цією професією, регіональні органи управління освіти.

ГАРЯЧА ЛІНІЯ — безоплатні консультації для передплатників журналу «КАДРОВИК.UA»

Можливі наслідки запровадження Державного освітнього стандарту для різних соціальних груп населення та заінтересованих сторін: задоволення права здобувачів професійної (професійно-технічної) освіти отримувати якісні освітні послуги та потреб ринку праці у кваліфікованих працівниках.

Зауваження та пропозиції до зазначеного проєкту стандарту приймаються у довільній формі до 22 травня 2024 року на електронну адресу: kateryna.lushchyk@mon.gov.ua.

Результати обговорення будуть розміщені на офіційному вебсайті Міністерства освіти і науки України в період з 30 травня по 06 червня 2024 року.

Джерело: Міністерство освіти і науки України

Кадрова система «КАДРИ.UA»