...
Реєструйся

МОЗ допустив продовження карантину через корона вірус


Рішення щодо продовження карантину буде ближче до завершення діючого терміну карантину.

Українська влада не виключає введення заходів реагування у разі масового поширення коронавірусу на території України. Про це заявив головний санітарний лікар України Віктор Ляшко на брифінгу.

Ляшко зазначив, що карантин триватиме з урахуванням епідемічної ситуації в сусідів, в країнах Європейського союзу та на території України.

«Всі заходи, які ми робимо, сьогодні ми робимо з превентивною метою. В той же час ми не виключаємо введення заходів реагування у разі масового поширення захворюваності на території України», — зазначив він.

Він додав, що МОЗ буде виходити з позицією до Кабінету міністрів ближче до дати завершення діючого терміну карантину.

Нагадаємо, президент Інституту Роберта Коха, який входить в систему охорони здоров’я Німеччини, заявив, що пандемія коронавірусу у світі може тривати протягом двох років. За його прогнозом, в кінцевому підсумку від 60 до 70 % населення планети буде заражене, одужає і набуде імунітету.

Матеріали до теми


15 квітня спливає строк сплати роботодавцями санкцій за невиконання нормативу по працевлаштуванню осіб з інвалідністю
Фонд соціального захисту осіб з інвалідністю звертає увагу роботодавців, що 15 квітня 2024 року спливає строк сплати роботодавцями адміністративно-господарських санкцій, нарахованих за ...
ТЦК та СП ігнорує відстрочку заброньованого: чи можна оскаржити в суді?
Вже понад рік діє оновлений порядок бронювання. Він надає можливість бізнесу подавати на бронювання критично важливих працівників і отримувати для ...