...
Реєструйся

Незабаром — наступний випуск журналу «Довідник кадровика» № 11, 2016 із вкладенням «Кадри. Гарячі запитання кадровика»


У листопаді перший професійний журнал для кадровиків, як завжди, поінформує вас про останні зміни в законодавстві. Досвідчені експерти нададуть практичні поради та консультації щодо таких актуальних тем: скорочення працівників; міжнародні стандарти працевлаштування іноземців в Україні та українців у країнах ЄС; притягнення державних службовців до дисциплінарної відповідальності за новими правилами; проведення службових розслідувань в органах місцевого самоврядування; накази з основної діяльності в службі персоналу тощо. У вкладенні «Кадри. Гарячі запитання кадровика» ви отримаєте відповіді на складні запитання, що виникають в щоденній роботі працівників кадрових служб та дізнаєтеся, за яких підстав можна відмовити працівнику в наданні допомоги по тимчасовій непрацездатності, чи може працівник, якому надано щорічну відпустку, перервати її за власним бажанням тощо.

У наступному номері журналу «Довідник кадровика», як завжди, інформація про останні зміни в законодавстві. Також ви дізнаєтесь про поетапні дії роботодавця та профспілки при скороченні працівників.

У рубриці «Державна служба» продовжено тему щодо проведення службового розслідування та притягнення державного службовця до дисциплінарної відповідальності з урахуванням останніх змін у законодавстві.

Досвідчені експерти проконсультують вас щодо того, хто є працівником-мігрантом та які міжнародні стандарти щодо працевлаштування іноземців в Україні та українців у країнах ЄС.

Які накази з основної діяльності зазвичай готує відділ персоналу та як правильно їх оформити? Чи можна перевести працівника на посаду обрану за конкурсом з безстрокового трудового договору на строковий? Який порядок видачі документів, що засвідчують тимчасову непрацездатність?

Про професійну діяльність у сфері управління брендом роботодавця. Чому формування позитивного бренда роботодавця є одним із ключових завдань фахівців з управління персоналом? Яка головна мета діяльності посадових осіб у сфері управління брендом роботодавця та які обов’язки фахівця у цій сфері?

Експерт із документознавства у своїх матеріалах розповість, за якої умови можна знищувати кадрові документи після закінчення строку зберігання. У рубриці запитання-відповідь ви дізнаєтесь, чи повинне підприємство зберігати заробітну плату за працівником на період його відсутності у зв’язку з викликом до суду як свідка тощо.

У додатку «Кадри. Гарячі запитання кадровика» ви отримаєте відповіді на найактуальніші запитання гарячої лінії. Зокрема, чи підлягає оплаті листок непрацездатності, оформлений на дитину під час відпустки без збереження заробітної плати працівниці? Які повноваження комісії із соціального страхування на підприємстві? Чи може працівник, якому надано щорічну відпустку, перервати її за власним бажанням?

З інтерв’ю адвоката Ірини ЛУПОЛ дізнаєтеся про відповідальність, яка передбачена законодавством України за порушення прав працівників. Про особливості відповідальності юридичних і фізичних осіб — підприємців, що застосовують найману працю.

Докладніше — у журналі «Довідник кадровика» № 11, 2016 із вкладенням «Кадри. Гарячі запитання кадровика»

Купити журнал «Довідник кадровика»

Електронний журнал «Довідник кадровика»