...
Реєструйся

Кадровий семінар в Полтаві: марафон «Гаряча лінія: консультації»


21 жовтня 2016 року команду марафону «Гаряча лінія: консультації» зустрічало славне місто Полтава. Найкращі експерти й автори журналу «Довідник кадровика» та Єдиної електронної системи «КАДРОВИК-онлайн» протягом 4,5 годин відповідали на питання більше ніж 30 фахівців кадрової справи.

За традицією марафону, експерти розібрали 20 найактуальніших  робочих кейсів та розглянули «гарячі» кадрові питання сьогодення.

За замовленням полтавців, на семінарі було детально висвітлили питання порушення трудового законодавства:

• яка відповідальність працівника та керівника підприємства за порушення трудового законодавства;
• як уникнути порушень;
• у яких випадках за порушення трудового законодавства виникає матеріальна відповідальність.

Усі учасники мали можливість вирішити персонально робочі ситуації спільно з екпертами кадрової справи — Ольгою Харечко, головним редактором журналу «Довідник кадровика» і газети «Кадри і зарплата», Анною Мілієнко-Самсоновою, головним редактором Єдиної електронної системи «КАДРОВИК-онлайн» та Юлією Фоміною, переможницею конкурсу «КАДРОВИК РОКУ’2015» у номінації, «Управління персоналом».

Найбільше запитань із залу в Полтаві було на тему сумісництва, надання соціальних відпусток на дітей, збереження заробітної плати працівникам, що мобілізовані за контрактом.

Організатори дякують усім партнерам та учасникам семінару. Традиційно програма заходу формується на основі побажань і відгуків учасників.

Полтава зарядила нашу команду надзвичайною енергетикою та позитивними емоціями. Тож з новими силами ми готуємося до наступних 2 великих міст України!

Кількість місць у групах обмежена!

Прес-служба ВД «МЕДІА-ПРО»

Ми на Facebook »
_____________________________________________

Програма семінару в Запоріжжі »
Програма семінару в Києві »

Встигніть зареєструватися!

 
До уваги професіоналів!

Видавничий дім «МЕДІА-ПРО» пропонує кадровикам, юристам, керівникам підрозділів та директорам підприємств фахові видання
Практичні посібники
Видання для кадровиків
Журнал «Менеджер по персоналу»

Матеріали до теми


Алгоритм зарахування на навчання в Українську військово-медичну академію для військових лікарів
Курси перепідготовки доступні військовослужбовцям Збройних сил України рядового та сержантського складу, які мають вищу медичну або фармацевтичну освіту та сертифікат ...
Бронювання працівників: роз’яснення юриста
Попри те що захист держави — це конституційний обов’язок громадян України, законодавець передбачив для певної категорії громадян можливість не виконувати ...
Зміни у фінансуванні здобуття вищої освіти: ВРУ ухвалила законопроєкт у першому читанні
Верховна Рада України ухвалила в першому читанні проєкт Закону «Про внесення змін до деяких законів України щодо фінансування здобуття вищої ...