...
Реєструйся

Незабаром свіжий випуск газети «Кадри і зарплата» № 16, 2016


На першій сторінці газети, окрім головної новини розміщено робочий календар із зазначенням кількості робочих, вихідних, святкових і неробочих днів, днів, що передують святковим та неробочим, які скорочуються на 1 год. при 40-годинному робочому тижні, також вказана норма тривалості робочого часу на вересень 2016 року в годинах при 40, 36, 24-годинному робочому тижні. У огляді законодавства ви зможете ознайомитися з їх останніми змінами. Актуальний календар нагадає вам про строки подання звітності та сплати податків у вересні цього року.

У рубриці консультація фахівця, експерт із трудового права надасть докладну інформацію щодо притягнення працівників з відрядною оплатою праці до дисциплінарної відповідальності. Які заходи можна застосувати до вищевказаних працівників та про порядок застосування заходів майнового впливу.

На сторінках рубрики проблемні ситуації, буде розглянута дуже актуальна на теперішній час тема — як працевлаштувати переселенця із зони проведення антитерористичної операції у випадку, коли така особа втратила всі документи.

У рубриці школа кадровика, ви дізнаєтесь як правильно оформити подання. Чим внутрішнє подання відрізняється від зовнішнього? Який бланк обрати для оформлення подання?

Експерт із ділової мови у своєму матеріалі розповість про вставні слова в українській мові. Що це за слова, на які групи їх умовно поділяють та для чого їх використовують, які слова ніколи не бувають вставними, як виділити вставні слова на письмі та не сплутати їх з іншими членами речення.

У випуску подані матеріали щодо індексації грошових доходів населення, обчислення індексу споживчих цін (ІСЦ) для проведення індексації, коли виникає право на проведення індексації. У таблицях подані величини приросту індексу споживчих цін для проведення індексації у серпні-вересні 2016 року та індекси споживчих цін, на основі яких здійснюється розрахунок з прикладом обчислення. Як провести обчислення суми індексації грошових доходів населення.

Зверніть увагу на цікавий матеріал у рубриці практика HR, у якій висвітлені основні тенденції в оцінці персоналу, зокрема те, що результатом оцінювання є встановлення точності у визначенні заробітної плати, адже це інструмент для справедливого здійснення оплати праці. Які програми оцінювання розробляють менеджери з оцінки персоналу, хто є важливими учасниками оцінювання? Які методи слід використати щоб провести оцінювання персоналу? Які ж труднощі можуть виникати та на що варто звернути увагу HR-спеціалісту?

Докладніше — у газеті «Кадри і зарплата» № 16, 2016