...
Реєструйся

Нові Вимоги до форматів даних електронного документообігу в держорганах


Наказом Державного агентства з питань електронного урядування України «Про затвердження Вимог до форматів даних електронного документообігу в органах державної влади» від 7 вересня 2018 року № 60 затверджено Вимоги до форматів даних електронного документообігу в органах державної влади (далі — Вимоги). Вимоги встановлюють формати даних електронних документів, електронного документообігу в органах державної влади.

У документі детально розглянуто вимоги до форматів даних електронного документообігу, вимоги до обов’язкових реквізитів електронних документів; процедуру перевірки електронного документа.

Документом рекомендується органам державної влади протягом року з дня набрання чинності цим наказом (з 14 грудня 2018 року) привести формати даних електронних документів та електронного документообігу у відповідність до Вимог.

Видання для кадровиків Журнали реєстрації

Матеріали до теми


Чи повинен роботодавець вести військовий облік жінок на підприємстві
У сьогоднішніх реаліях, що зумовлені тривалою боротьбою України проти збройної агресії рф, питання ведення військового обліку жінок на підприємствах набуло ...
Авторизація та підписання електронних документів за допомогою Дія.Підпис
Доступ до приватної частини Електронного кабінету (особистий кабінет), яка є індивідуальною персоніфікованою вебсторінкою користувача, надається після проходження користувачем електронної ідентифікації ...