...
Реєструйся

Педагогам планують змінити правила формування зарплати


В Україні планують змінити правила формування заробітної плати педагогам. Про це заявив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

За його словами, влада має конкретні напрацювання в цьому напрямі, а також зібрано найкращий світовий досвід формування зарплати педагогів.

Правові наслідки рішення КСУ для педагогів-пенсіонерів — читайте в журналі «КАДРОВИК.UA»

«Що стосується педагогів. Найголовніше, це і позиція президента, і позиція міністра освіти, ми маємо змінити умови праці, ми маємо змінити правила формування заробітної плати. Не може бути 50 видів доплат і врешті-решт отримання такої-то зарплати», — сказав він.

Федоров наголосив на важливості того, щоб працівники освіти не думали про будь-які інші потреби, крім того, як надихати дітей на навчання.

Практиканти — здобувачі освіти закладів професійної (професійно-технічної) освіти на підприємстві — читайте в журналі «КАДРОВИК.UA»

«Найголовніше, нам потрібно для людей, які сьогодні в системі освіти, створити умови, щоб вони не думали про якісь інші потреби, крім того, як надихати дітей на навчання. І зробити так, щоб люди, які не в системі або залишили систему, але хочуть служити дітям, батькам і країні, повернулися в систему. А без змін заробітної плати це зробити просто неможливо», — додав міністр.

Індексація заробітної плати у 2023 році: проводимо чи ні? — читайте в журналі «КАДРОВИК.UA»

Джерело: СУДОВО-ЮРИДИЧНА ГАЗЕТА


Комплект «Особові картки та особові справи працівників: оформлення, облік, зберігання»

До комплекту входять:

  • Добірка матеріалів «Особова картка й особова справа: інструкція до застосування»
  • Експрес-курс «Облікові документи кадрової служби та порядок їх ведення»

тел.: 0 (800) 219-977067-317-5886
Е-mail: podpiska@mediapro.com.ua

Матеріали до теми


Збереження середнього заробітку за педпрацівниками, призваними на військову службу: судова практика
Верховним Судом винесено постанову від 16 жовтня 2023 року у справі № 718/209/23 стосовно збереження середнього заробітку за місцем роботи за педагогічними ...