...
Реєструйся

Підвищення кваліфікації архітекторів


Відтепер сертифіковані архітектори України зможуть підвищувати свою кваліфікацію в чотирьох галузевих закладах вищої освіти. 18 листопада в Міністерстві розвитку громад та територій України урочисто погодили відповідні програми, які розробили Київський національний університет будівництва і архітектури, Національний університет «Львівська політехніка», Придніпровська державна академія будівництва та архітектури і Харківський національний університет міського господарства імені О. М. Бекетова.

Підписання відбулося за участі заступниці Міністра розвитку громад та територій України Наталії Козловської, ректора КНУБА Петра Кулікова, першого проректора НУ «Львівська політехніка» Олега Матвійківа, в. о. ректора ПДАБА Владислава Данішевського й ректора ХНУМГ імені О. М. Бекетова Володимира Бабаєва.

«Підвищення кваліфікації — актуалізація власних знань та вмінь архітекторів, що необхідні для їх професійної діяльності. І надзвичайно приємно, що сьогодні найбільш провідні галузеві заклади вищої освіти, які без перебільшення можна вважати «архітектурними школами», отримали можливість розробляти та використовувати на практиці програми підвищення кваліфікації архітекторів», — наголосила Наталія Козловська.

Зазначимо, що кожні п’ять років архітектори мають актуалізовувати свої знання та вміння, необхідні для професійної діяльності, шляхом підвищення кваліфікації, що є важливою умовою для безстроковості дії їхніх кваліфікаційних сертифікатів.

Вигідна ціна! Реєструйтеся на курс «Підвищення кваліфікації кадровиків. ПРОФІ».

Джерело: Міністерство розвитку громад та територій України

Матеріали до теми


ТЦК та СП ігнорує відстрочку заброньованого: чи можна оскаржити в суді?
Вже понад рік діє оновлений порядок бронювання. Він надає можливість бізнесу подавати на бронювання критично важливих працівників і отримувати для ...