...
Реєструйся

Подарунок: безоплатний доступ до запису вебінару «Особливості проведення перевірок стану пожежної та техногенної безпеки»


Аудиторія: інженери з охорони праці, відповідальні за проведення перевірок щодо пожежної та техногенної безпеки, директори підприємств.

Тривалість: 1 год 35 хв

Лектор:

Анатолій Павлович Рожков, експерт з питань пожежної та техногенної безпеки, постійний експерт журналу «Охорона праці і пожежна безпека». Здійснює оцінку протипожежного стану об’єктів на території України. Розробив низку концепцій протипожежного захисту для великих і складних об’єктів і комплексів. Має великий досвід роботи у сфері забезпечення пожежної та техногенної безпеки, цивільного захисту, розробки нормативних документів, комплексів протипожежного захисту, проведення консультацій, реалізації проектів тощо.

Програма:

1. Пролонгація на обмеження заходів держнагляду за господарською діяльністю.

2. Аналіз постанови Кабінету Міністрів України від 18 грудня 2017 р. № 1104 «Про затвердження переліку органів державного нагляду (контролю), на які не поширюється дія Закону України “Про тимчасові особливості здійснення заходів державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності”».

3. Аналіз постанови Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2017 р. № 1043 «Про затвердження критеріїв, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності та визначається періодичність здійснення планових заходів державного нагляду (контролю) у сфері техногенної та пожежної безпеки Державною службою з надзвичайних ситуацій».

4. Нові форма і порядок подання та реєстрації декларацій відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам пожежної безпеки.

5. Підготовка підприємств до проведення перевірок стану пожежної та техногенної безпеки.

6. Відповіді на запитання.

Щоб отримати доступ до запису вебінару, будь ласка, перейдіть на сторінку і уважно заповніть форму реєстрації.

Заповнити форму реєстрації

Видання для кадровиків Журнали реєстрації

Матеріали до теми


Спостерігається великий відсоток професійного вигорання серед медичних працівників
Професійне вигорання — це стан психічного та фізичного виснаження, який виникає внаслідок тривалого стресу, перевантаження та невдоволеності на роботі. Це ...
Охорона праці: роботодавець зобов’язаний вживати заходи для полегшення умов праці працівників
Ким встановлюється діагноз гострого професійного захворювання (інтоксикації)? Діагноз гострого професійного захворювання (інтоксикації) встановлюється лікарем закладу охорони здоров’я, до якого звернувся ...
Алгоритм зарахування на навчання в Українську військово-медичну академію для військових лікарів
Курси перепідготовки доступні військовослужбовцям Збройних сил України рядового та сержантського складу, які мають вищу медичну або фармацевтичну освіту та сертифікат ...
Зміни у фінансуванні здобуття вищої освіти: ВРУ ухвалила законопроєкт у першому читанні
Верховна Рада України ухвалила в першому читанні проєкт Закону «Про внесення змін до деяких законів України щодо фінансування здобуття вищої ...