...
Реєструйся

Правила бронювання змінено Кабміном


Кабміном внесено зміни до постанови КМУ від 27 січня 2023 року № 76 «Деякі питання реалізації положень Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію» щодо бронювання військовозобов’язаних на період мобілізації та на воєнний час». Про це повідомив Тарас Мельничук, представник уряду в парламенті.

Передбачено незастосування обмежень щодо бронювання на період мобілізації та на воєнний час до фахівців з розмінування оператора протимінної діяльності, що входять до складу груп (відділів/відділень) з нетехнічого, технічного обстеження, очищення, інспектування та контролю якості.

Послуги з військового обліку • Письмові і телефонні КОНСУЛЬТАЦІЇ
Для довідок: 
0 (800) 219-977

Водночас закріплено можливість анулювання наданої відстрочки від призову на військову службу під час мобілізації військовозобов’язаним працівникам оператора протимінної діяльності у разі невиконання ним протягом 6 місяців робіт з гуманітарного розмінування за сертифікованим процесом (процесами).

Джерело: Бухгалтер.UA

Курс «Підвищення кваліфікації з військового обліку»

Матеріали до теми


Які документи подавати до ТЦК при прийнятті раніше заброньованого працівника?
ЗАПИТАННЯ Підприємство приймає на роботу раніше заброньованого працівника. Які документи потрібно подати до територіального центру комплектування та соціальної підтримки?   ...
Нові правила вручення повісток поштою: що потрібно знати громадянам та бізнесу?
Кабінет Міністрів України 8 жовтня оновив правила вручення повісток через поштову службу. Це рішення має на меті зробити процес інформування призовників, ...