...
Реєструйся

Прем’єр-міністр обіцяє постійне підвищення пенсій


Пенсійна реформа, яка стартувала восени минулого року, перебуває на перших етапах впровадження, і попереду багато змін, одна з яких – автоматичне підвищення пенсій в залежності від можливостей економіки, а не політичних обіцянок. Про це в ефірі одного з телеканалів сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, повідомляє Урядовий портал.

Він нагадав, що з минулої осені підвищені пенсії виплачують понад 9 млн пенсіонерів. З квітня поточного року пенсії підвищені військовим пенсіонерам.

Він погодився, що сьогодні є багато викликів – зростання цін, приміром. «Але для стримання цін треба інвестувати в економіку, розвиток промисловості – задля формування пропозиції товарів та послуг на ринку. І ми такі програми запроваджуємо. А все, що заробить економіка, ми будемо реінвестувати в зростання добробуту людей», – додав Володимир Гройсман.

Джерело: ukrainepravo.com

Видання для кадровиків Журнали реєстрації

Матеріали до теми


Алгоритм подання роботодавцями трудової книжки на оцифрування
Роботодавці подають трудові книжки працівників на оцифрування на порталі portal.pfu.gov.ua Першочергово подаються відомості про осіб, які найближчим часом набувають права ...