...
Реєструйся

РОБОТОДАВЦЯМ ОБІЦЯЮТЬ НОВУ СИСТЕМУ УПРАВЛІННЯ ОХОРОНОЮ ПРАЦІ


12 грудня Кабмін схвалив Концепцію реформування системи управління охороною та затвердив план заходів для її реалізації. Вона була розроблена на виконання Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом.

В результаті реалізації Концепції планується створити та забезпечити функціонування національної системи запобігання виробничим ризикам. Уряд обіцяє, що вона буде ґрунтуватися на принципах усунення небезпек, а також оцінювання, контролю та управління ризиками.

Крім того, документом передбачається імплементація в національне законодавство норм Директиви Ради №89/391/ЄЕС про впровадження заходів для заохочення вдосконалень у сфері безпеки та охорони здоров’я працівників.

Видання для кадровиків Журнали реєстрації

Матеріали до теми


Спостерігається великий відсоток професійного вигорання серед медичних працівників
Професійне вигорання — це стан психічного та фізичного виснаження, який виникає внаслідок тривалого стресу, перевантаження та невдоволеності на роботі. Це ...
Охорона праці: роботодавець зобов’язаний вживати заходи для полегшення умов праці працівників
Ким встановлюється діагноз гострого професійного захворювання (інтоксикації)? Діагноз гострого професійного захворювання (інтоксикації) встановлюється лікарем закладу охорони здоров’я, до якого звернувся ...