...
Реєструйся

Розроблено програму для подачі електронного звіту по знову прийнятим працівникам


МГУ ДФС — Центральний офіс з ОВП на сайті інформує, що повідомлення про прийняття працівника на роботу необхідно подавати засобами електронного зв’язку з використанням електронного цифрового підпису відповідальних осіб відповідно до вимог законодавства у сфері електронного документообігу й електронного підпису.

Цей документ подається аналогічно до схеми подачі інших електронних звітних даних згідно із чинним законодавством. Державною фіскальною службою України розроблено спеціалізоване клієнтське програмне забезпечення для формування та подання звітності до «Єдиного вікна подання електронної звітності» (версія 1.17.0), яке розповсюджується на безоплатній основі, зокрема розміщено в розділі «Платникам податків про електронну звітність» офіційного веб – порталу Державної фіскальної служби України.

В даному програмному забезпеченні платникам надана можливість сформувати Повідомлення про прийняття працівника на роботу, накласти електронно-цифровий підпис та направити його до Єдиного вікна податкової звітності.

За матеріалами Бухгалтер911