...
Реєструйся

Розробляємо професійний стандарт без помилок


Роботодавці часто запитують, якою повинна бути структура, а яким — наповнення професійного стандарту. І не дивно, адже відповідь на це запитання допоможе самотужки розробити та без проблем застосовувати такий стандарт на практиці.

Розглянемо побудову та наповнення професійного стандарту на прикладі професії «кухар» у матеріалі Олександра Носікова, провідного наукового співробітника НДІ праці і зайнятості населення Мінсоцполітики України і НАН України, канд. соц. наук, у газеті «Кадри і зарплата» № 9 (105), 2018.

Придбати газету Архів видання

Матеріали до теми


Листок непрацездатності без коду: чи має працівник право на виплату?
Управління інспекційної діяльності у Вінницькій області роз’яснило, чи має право роботодавець відмовити працівнику у прийманні листка непрацездатності, якщо в листку ...
Як оформити припинення трудових відносин у разі смерті працівника
Нормами КЗпП передбачено припинення трудового договору у зв’язку зі смертю працівника, визнанням його судом безвісно відсутнім або оголошенням померлим (п. ...
Добираємо назви посад для інспекторів з кадрів за різними напрямами роботи
На підприємстві працюють 4 кадровики, які взаємозамінні та виконують роботу інспектора з кадрів, але за визначеними напрямами (прийняття, звільнення, оформлення відпусток ...
Військовий облік неповнолітніх: вік, вимоги та обов’язки
Відповідно до статті 9 Закону України від 25 березня 1992 року № 2232-XII «Про військовий обов’язок і військову службу» (далі — Закон № 2232) ...