...
Реєструйся

Розробляємо професійний стандарт без помилок


Роботодавці часто запитують, якою повинна бути структура, а яким — наповнення професійного стандарту. І не дивно, адже відповідь на це запитання допоможе самотужки розробити та без проблем застосовувати такий стандарт на практиці.

Розглянемо побудову та наповнення професійного стандарту на прикладі професії «кухар» у матеріалі Олександра Носікова, провідного наукового співробітника НДІ праці і зайнятості населення Мінсоцполітики України і НАН України, канд. соц. наук, у газеті «Кадри і зарплата» № 9 (105), 2018.

Придбати газету Архів видання

Матеріали до теми


Зразок наказу про призначення відповідальної особи за ведення військового обліку
Обов’язки з ведення військового обліку в державних органах, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах та організаціях покладаються на працівників ...
Зразок наказу про тимчасове переведення працівника на іншу роботу, не обумовлену трудовим договором, без його згоди
Відповідно до статті 31 Кодексу законів про працю України роботодавець не має права вимагати від працівника виконання роботи, не обумовленої ...
Врахування спеціальності та кваліфікації при переведенні на іншу роботу під час простою
На підприємстві оголошено простій. Планується переведення працівників. Як ураховується спеціальність та кваліфікація при переведенні на іншу роботу на тому самому ...