...
Реєструйся

Семінар-практикум «Забезпечення пожежної та техногенної безпеки: правові засади та сучасні рішення»


 

 
Шановний колего!
Запрошуємо вас на семінар-практикум «ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПОЖЕЖНОЇ ТА ТЕХНОГЕННОЇ БЕЗПЕКИ: правові засади та сучасні рішення».
 
Де та коли: 30 травня 2018р. (10.00–15.00) м. Київ, вул. Є. Сверстюка, 11 А
Вартість участі780 грн
 
  ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ  
 
У програмі:
1. Все про правові засади систем забезпечення пожежної та техногенної безпеки. Основні проблемні питання.
2. Визначаємо ступінь ризику від провадження господарської діяльності згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2017 року № 1043.
3. Ідентифікуємо та декларуємо безпеку об’єктів підвищеної небезпеки згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 11 липня 2002 року № 956.
4. Детально про порядок подання і реєстрації декларацій відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам пожежної безпеки (нова форма).
5. Організаційні заходи щодо забезпечення пожежної та техногенної безпеки. Об’єктова документація з питань пожежної та техногенної безпеки..
6. Основні інженерно-технічні заходи щодо забезпечення пожежної та техногенної безпеки. Засоби захисту від впливу небезпечних чинників надзвичайних ситуацій.
7. Готуємо підприємства до проведення перевірок стану пожежної та техногенної безпеки.
8. Шляхи оптимізації заходів у сфері пожежної та техногенної безпеки.
9. Відповіді на запитання, консультації.
 
Лектор
  Анатолій Павлович Рожков — експерт з питань пожежної та техногенної безпеки. Здійснює оцінку протипожежного стану об’єктів на території України. Розробив низку концепцій протипожежного захисту для великих і складних об’єктів і комплексів. Має великий досвід роботи у сфері забезпечення пожежної та техногенної безпеки, цивільного захисту, розробки нормативних документів, комплексів протипожежного захисту, проведення консультацій, реалізації проектів тощо.
 
  ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ  
 
Інформаційна підтримка:
(044) 507-2227 (28), (073) 305-8016
Е-mail: seminar@mediapro.com.ua

Матеріали до теми


Сектор психосоціальної підтримки інформує, як керівнику підтримати працівників
Як керівник ти маєш багато можливостей, щоб підтримувати ментальне здоров’я своїх працівників.   П’ять основних порад керівникові Розкажи персоналу про ...
Розмір одноразової допомоги потерпілому внаслідок випадку на виробництві
Сума одноразової допомоги потерпілому через нещасний випадок на виробництві або професійне захворювання визначається відповідно до ступеня втрати професійної працездатності, який ...