...
Реєструйся

Скільки працівників не вистачає українському ринку праці: підрахунки Мінекономіки


Україні впродовж наступних десяти років доведеться додатково залучити 4,5 млн співробітників на ринок праці, щоб здійснити повоєнне відновлення. Відповідний прогноз дало Міністерство економіки під час семінару з Міжнародною організацією з міграції (МОМ) та Міжнародною організацією праці (МОП).

«Відновлення ринку праці — це не наслідок перемоги, це шлях до перемоги», — наголосила заступниця міністра економіки Тетяна Бережна.

Вебінар «Оголошення про вакансію та відмова в прийнятті на роботу» – вичерпно про написання вакансій і про те, як законно оформити відмову кандидату.

Зазначається, що ще до початку повномасштабного вторгнення Україна стикалася з нестачею робочої сили, проте зараз, коли понад 6 млн українців були змушені виїхати за кордон, ситуація з робочою силою в країні стала ще критичнішою.

Зазначається, що МОМ та МОП планують і надалі підтримувати Мінекономіки у прокладанні шляху до відновлення ринку праці для досягнення ключових пріоритетів.

Джерело: Судово-юридична газета

Курс підвищення кваліфікації «Кадрова справа для професіонала»

Матеріали до теми


«Фахівець із супроводу ветеранів війни та демобілізованих осіб» — ще одна нова професія В Україні
Відомості щодо професійного стандарту «Фахівець із супроводу ветеранів війни та демобілізованих осіб» внесено до Реєстру кваліфікацій. Про це повідомив заступник ...