...
Реєструйся

Створено міжвідомчу робочу групу з розроблення та впровадження Національної рамки кваліфікацій


Уряд створив міжвідомчу робочу групу з питань розроблення та впровадження Національної рамки кваліфікацій. Про це повідомили у прес-службі Міністерства освіти і науки, молоді та спорту.

Мета прийняття постанови визначається необхідністю розроблення та впровадження Національної рамки кваліфікацій, яка сумісна з Європейською рамкою кваліфікацій навчання впродовж життя та рамкою кваліфікацій Європейського простору вищої освіти.

“Міжвідомча робоча група з питань розроблення та впровадження Національної рамки кваліфікацій є тимчасовим допоміжним органом, який утворюється з метою забезпечення взаємодії, координації та підвищення ефективності діяльності центральних органів виконавчої влади, установ та організацій, що беруть участь у реалізації державної політики у сфері освіти, зайнятості та соцiально-трудових відносин, з питань реформування національної системи кваліфікацій, зокрема із розроблення та впровадження Національної рамки кваліфікацій”, – зазначив на засіданні уряду міністр освіти і науки, молоді та спорту Дмитро Табачник. 

Джерело:  ІМК