...
Реєструйся

У «Дії» можна буде отримати електронну постанову та сплатити штраф за адміністративні правопорушення


Незабаром у застосунку «Дія» можна буде сплатити штраф за адміністративні правопорушення в кілька кліків. Щоб першими протестувати нову послугу й сплатити штраф без походу в суд та квитанцій у касі, долучайтеся до бета-тесту сервісу за посиланням.

Дуже часто люди можуть вчинити адмінпорушення через незнання законів і правил або через необачність. Наприклад, при проходженні митного контролю людина не знала, що потрібно декларувати кошти. Або ж порушила правила торгівлі, громадський порядок тощо.

ГАРЯЧА ЛІНІЯ — безоплатні консультації для передплатників журналу «КАДРОВИК.UA»

Такі справи передаються на розгляд до суду, і за них передбачена адміністративна відповідальність, зокрема, штраф. Незабаром сплатити його можна буде в застосунку «Дія».

Запрошуємо на тестування

А поки що збираємо тестувальників, які перевірять, наскільки коректно й зручно працює сервіс. Взяти участь у бета-тесті можуть українці, які:

  • досягли 16 років;
  • мають верифікований РНОКПП у «Дії»;
  • мають судову справу зі штрафом за адміністративне правопорушення.

Вебінар «Трудовий договір з нефіксованим робочим часом»
0 (800) 219-977 •
podpiska@mediapro.com.ua

Долучитись до бета-тесту можна за посиланням.

Раніше, для того, щоб сплатити штраф за судовою справою, необхідно було приходити до суду в установлений час роботи. Отримати паперову судову постанову та реквізити для сплати штрафу і судового збору. А потім сплатити штраф у банку.

Послуга реалізовується Мінцифри разом з Державною судовою адміністрацією України, ДП «Центр судових сервісів» та ДП «Інформаційні судові системи».

Експрес-курс «Соціальне страхування по тимчасовій непрацездатності»
0 (800) 219-977 • podpiska@mediapro.com.ua

Джерело: Урядовий портал

Авторський дистанційний курс підвищення кваліфікації кадровиків від Вікторії Ліпчанської. Вищий рівень

Матеріали до теми


НАДС проводить презентацію посібника «Новації Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування» від 2 травня 2023 року: коментарі та порівняльний аналіз»
23 травня відбудеться презентація посібника «Новації Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування» від 2 травня 2023 року: коментарі ...
Перша психологічна допомогу на робочому місці: хто може надати?
Першу психологічну допомогу (ППД) можуть надавати навчені працівники або штатний психолог. Розмір підприємства, умови роботи, наявні ресурси підкажуть роботодавцю, скільки ...
МОЗ запустило електронну систему забезпечення безперервного професійного розвитку медпрацівників
Безперервний професійний розвиток працівників сфери охорони здоровʼя є однією із передумов забезпечення якості та ефективності медичної допомоги. МОЗ України за ...