...
Реєструйся

У столиці роботодавців зобов’язали тестувати працівників на коронавірус, а влада змінила графік роботи


Таке тестування слід проводити раз на місяць

Київський міський штаб із надзвичайних ситуацій ухвалив рішення про те, що власники і керівники торгових мереж, закладів громадського харчування, сфери побутового обслуговування повинні організувати тестування своїх співробітників ІФА-тестами. Про це Київський міський голова Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-брифінгу щодо ситуації в Києві в умовах запроваджених протиепідемічних заходів та обмежень, спрямованих на запобігання поширенню коронавірусної інфекції (COVID-19).

«Це тести, що визначають наявність в організмі антитіл до вірусу. Такі тести потрібно робити раз на місяць. Оскільки йдеться про людей, які працюють у компаніях із великою кількістю відвідувачів. І де є висока ймовірність інфікування коронавірусом», — сказав Віталій Кличко.

Читайте також: Кабмін установив з 22 червня нові правила стосовно карантину для бізнесу та людей

Матеріали до теми


Чи можуть платники єдиного внеску подати контролюючому органу на погодження довідку-розрахунок на виплату зарплати в електронній формі?
Пунктом 4 Порядку прийняття надавачами платіжних послуг на виконання платіжних інструкцій на виплату заробітної плати, затвердженого наказом Міністерства фінансів України ...