...
Реєструйся

Уряд уточнить права на відпустку усиновлювачів


Верховною Радою розглянуто соціальний законопроект про відпустки для усиновлювачів дітей, а також зміни до Кримінального кодексу України. Про це повідомив голова Верховної Ради України Андрій Парубій під час погоджувальної ради.

За словами спікера ВРУ, ці законопроекти підтримані усіма фракціями парламенту. «Пропонується, щоб ми сьогодні розглянули законопроекти, які стосуються соціального аспекту. Перший закон, який пропонується, — «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо надання відпустки усиновлювачам при усиновленні дітей-сиріт і дитини, позбавленої батьківського піклування», — заявив очільник Ради.

«Також пропонується сьогодні розглянути проекти закону про внесення змін до Кримінального кодексу щодо невідворотності покарання за окремі злочини проти власності, безпеки руху та експлуатації транспорту і законопроект «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо провадження господарської діяльності щодо посередництва у працевлаштуванні за кордоном», — додав він.

Видання для кадровиків Журнали реєстрації