...
Реєструйся

УРЯД ВИДІЛИВ КОШТИ НА ЗАРПЛАТУ АДВОКАТАМ БЕЗОПЛАТНОЇ ДОПОМОГИ


Уряд перерозподілив деякі видатки державного бюджету, передбачені Міністерству юстиції на 2018 рік. Це передбачено розпорядженням Кабінету Міністрів України від 28 листопада 2018 р. № 913-р.

Зменшуються видатки на виконання рішень закордонних юрисдикційних органів, прийнятих за наслідками розгляду справ проти України, – на суму 142 000 тисяч гривень.

Відповідно збільшується сума видатків для забезпечення захисту прав та інтересів України під час урегулювання спорів, розгляду у закордонних юрисдикційних органах справ за участю іноземного суб’єкта та України, а також забезпечення представництва України в Європейському суді з прав людини – на 89 304,5 тисяч гривень і на оплату послуг та відшкодування витрат адвокатів з надання безоплатної вторинної правової допомоги – на 42 525,5 тисяч гривень.

На 170 тисяч гривень збільшуються видатки на виконання покарань установами і органами Державної кримінально-виконавчої служби України, а видатки на проведення судової експертизи, а видатки на розробку методики проведення судових експертиз встановлюються на рівні 10 000 тисяч гривень.

Видання для кадровиків Журнали реєстрації

Матеріали до теми


Звільнення працівника після відпустки, наданої «авансом»: як утримати зайві нарахування
Непоодинокими є випадки, коли працівник звільняється після відпустки, яка була йому надана «наперед», тобто за період, який він ще не ...
З 01.04.2024 змінюється розмір мінімальної заробітної плати: на які показники це вплине
Мінімальна заробітна плата (МЗП) – це встановлений законом мінімальний розмір оплати праці за виконану працівником місячну (годинну) норму праці. Мінімальна ...