...
Реєструйся

Вебсайт Мінагрополітики оновлено: що змінилося


Міністерство аграрної політики та продовольства України повідомило про оновлення свого вебсайту. Відтепер він має зручніший функціонал, завдяки якому користувачі зможуть оперативніше знайти потрібну інформацію (горизонтальна навігація, інформація розміщена блоками за тематикою).

Для зручності користувачів до основної стрічки новин в аграрній сфері на вебсайті додано окрему стрічку оперативних новин щодо поточної діяльності міністерства. Зазначений контент можна знайти в блоці «Агро Україна».

У блоці «Агро Міжнародне» зібрано останні новини з ресурсів світових ЗМІ, перекладені українською мовою. Крім того, користувачі сайту матимуть доступ до інформації щодо міжнародних котирувань аграрної продукції. Сервіс розроблений компанією AgroChart і є безплатним для користувачів сайту.

У блоці «Агро онлайн» міститься інтерактивна інформація. Зокрема, поновлено роботу інструменту «Поле онлайн», який дозволяє моніторити оперативну інформацію щодо польових робіт у розрізі областей і культур на будь-яку дату. Також тут розміщені дашборди з інтерактивною інформацією стосовно ринку землі, зовнішньої торгівлі продуктами АПК тощо. Крім того, користувачам доступні актуальні цифри щодо експорту, кількості земельних угод й інша статистична інформація.

Наразі вебсайт містить 6 окремих лендінг-пейджів з акцентом на інформації, що є найбільш актуальною для користувачів, зокрема щодо грантової допомоги аграріям, впровадження новітніх технологій в аграрній сфері тощо.

Серед важливих нововведень — доступ до електронного кабінету бронювання військовозобов’язаних.

Інтерфейс вебсайту побудовано на принципах простоти й доступності для всіх верств населення, включаючи людей із вадами зору. Портал повністю оптимізовано для використання на смартфонах і планшетах, а також для поширення контенту в соціальних мережах. Для користувачів доступна також англомовна версія сайту.

Оновлений сайт наразі працює в тестовому режимі. Пропозиції та зауваження щодо роботи сайту надсилайте на адресу: portal@minagro.gov.ua.

Новинка! Курс лекцій у форматі PDF «ОРГАНІЗАЦІЯ ЗАГАЛЬНОГО ДІЛОВОДСТВА». Встигніть замовити за вигідною ціною.

Джерело: Міністерство аграрної політики та продовольства України

Матеріали до теми


Уряд спростив отримання статусів особи з інвалідністю внаслідок війни та члена сім’ї загиблого Захисника і Захисниці
Ухвалена ініціатива Мінветеранів щодо спрощеної процедури подання та встановлення статусів особам з інвалідністю внаслідок війни та членам сімей загиблих військовослужбовців ...
У Комітеті з питань соціальної політики відбулося обговорення стану адаптації трудового законодавства України до положень права ЄС
Повідомляємо, що 9 квітня 2024 року під головуванням заступника голови Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту ...