...
Реєструйся

Воєнний стан та загальну мобілізацію продовжено до 15 листопада 2023 року: закони прийнято


Ми раніше повідомляли, що у Верховній Раді Україні 26 липня 2023 року зареєстровано проєкт Закону про затвердження Указу Президента України «Про продовження строку дії воєнного стану в Україні» (№ 9532) та проєкт Закону про затвердження Указу Президента України «Про продовження строку проведення загальної мобілізації» (№ 9533).

Законопроєктами пропонувалося продовжити строк дії воєнного стану в Україні з 05 години 30 хвилин 18 серпня 2023 року строком на 90 діб та відповідно продовжити строк загальної мобілізації з 18 серпня 2023 року на 90 діб, що сприятиме вжиттю адекватних заходів, спрямованих на відбиття збройної агресії російської федерації проти України.

Замовляйте добірку «Мобілізований працівник: алгоритм дій для кадровика. Оновлене видання».

27 липня 2023 року вищезгадані закони прийнято, а отже, в Україні продовжили воєнний стан та загальну мобілізацію до 15 листопада 2023 року.

Вебінар «Трудові відносини в період воєнного стану: новації законодавства»

Карина Снісар
Карина Снісар
експерт проєктів «КАДРОВИК.UA», головний редактор системи «КАДРИ.UA»

Матеріали до теми


У «Резерв+» протягом кількох місяців з’являться нові послуги
Міноборони додає у «Резерв+» зворотний зв’язок для того, щоб люди пріоритезували, який подальший функціонал потрібно запускати у застосунку Мобільний застосунок ...
Затверджено критерії бронювання працівників підприємств, критично важливих для ЗСУ
Наказом Міністерства оборони України від 10 липня 2024 року № 463 затверджено Критерії визначення підприємств, установ, організацій, а також юридичних осіб приватного ...