...
Реєструйся

Всеукраїнський конкурс «Кадровик року’2017»: ТОП 20


Володар Гран-прі та звання «Кадровик року’2017» — Катерина Волкотруб.

У номінації «Трудове законодавство» перемогла Наталія Кальмус, кращим у номінації «Кадрове діловодство» став Олександр Роговський, а у номінації «Управління персоналом» — Оксана Кобець.

Учасників конкурсу, що набрали найбільшу кількість балів після переможців у перших чотирьох номінаціях, продемонструвавши глибокі знання та професіоналізм, відзначено номінацією Топ-20:

  1. Наталія Машкова;
  2. Вадим Вовнянко;
  3. Тетяна Гергель;
  4. Вікторія Гуцалюк;
  5. Аліна Федоренко;
  6. Олена Скакун;
  7. Ірина Кононович;
  8. Оксана Кайданник;
  9. Катерина Cергієнко;
  10. Олександра Буланкіна;
  11. Ольга Панченко;
  12. Марина Поліщук;
  13. Олена Федотова;
  14. Світлана Дейнеко;
  15. Юліана Бачек;
  16. Олександр Кучеренко;
  17. Олена Марченко;
  18. Ганна Земська;
  19. Любов Бондаренко;
  20. Олена Федорова.

З особливою приємністю хочемо відзначити участь у конкурсі студентів Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана, які продемонстрували високий рівень знань і запевнили, що майбутнє кадрової справи у надійних руках. Тож жюрі конкурсу визначало найкращих серед них не без вагань. Ними стали Олена Іщенко та Валерія Гасан.

Щиро вітаємо переможців! Хай результати конкурсу «Кадровик року’2017» стануть потужним стимулом для подальшого розвитку та самовдосконалення, надихають на нові досягнення. До нових зустрічей у 2019 році!

Матеріали до теми


15 квітня спливає строк сплати роботодавцями санкцій за невиконання нормативу по працевлаштуванню осіб з інвалідністю
Фонд соціального захисту осіб з інвалідністю звертає увагу роботодавців, що 15 квітня 2024 року спливає строк сплати роботодавцями адміністративно-господарських санкцій, нарахованих за ...
ТЦК та СП ігнорує відстрочку заброньованого: чи можна оскаржити в суді?
Вже понад рік діє оновлений порядок бронювання. Він надає можливість бізнесу подавати на бронювання критично важливих працівників і отримувати для ...