...
Реєструйся

Вже з наступного місяця військових строкової служби звільнятимуть у запас


Президент Володимир Зеленський підписав Указ від 07 березня 2024 року № 149/2024 про звільнення в запас військовослужбовців строкової військової служби.

Згідно з Указом, у квітні — травні 2024 року звільнять у запас зі Збройних сил України, Державної спеціальної служби транспорту, інших утворених відповідно до законів України військових формувань, військовослужбовців строкової військової служби, строк служби яких закінчився під час дії воєнного стану, введеного 24 лютого 2022 року, та військову службу яких продовжено понад встановлені строки відповідно до частини дев’ятої статті 23 Закону України від 25 березня 1992 року № 2232-XII «Про військовий обов’язок і військову службу».

Журнал обліку результатів перевірки стану військового обліку
Формат (розмір): 210×297 мм • Обсяг: 60 с.

В Україні з 24 лютого 2022 року діє правовий режим воєнного стану. Призов на військову службу відбувається за мобілізацією. А ось нові призови на строкову службу не проводять. Однак досі на службі залишалися ті строковики, яких призвали до воєнного стану.

Послуги з військового обліку • Письмові і телефонні КОНСУЛЬТАЦІЇ
Для довідок: 0 (800) 219-977

Джерело: БУХГАЛТЕР.UA

Курс «Підвищення кваліфікації з військового обліку»

Матеріали до теми


У «Резерв+» протягом кількох місяців з’являться нові послуги
Міноборони додає у «Резерв+» зворотний зв’язок для того, щоб люди пріоритезували, який подальший функціонал потрібно запускати у застосунку Мобільний застосунок ...
Затверджено критерії бронювання працівників підприємств, критично важливих для ЗСУ
Наказом Міністерства оборони України від 10 липня 2024 року № 463 затверджено Критерії визначення підприємств, установ, організацій, а також юридичних осіб приватного ...