...
Реєструйся

Вже з наступного місяця військових строкової служби звільнятимуть у запас


Президент Володимир Зеленський підписав Указ від 07 березня 2024 року № 149/2024 про звільнення в запас військовослужбовців строкової військової служби.

Згідно з Указом, у квітні — травні 2024 року звільнять у запас зі Збройних сил України, Державної спеціальної служби транспорту, інших утворених відповідно до законів України військових формувань, військовослужбовців строкової військової служби, строк служби яких закінчився під час дії воєнного стану, введеного 24 лютого 2022 року, та військову службу яких продовжено понад встановлені строки відповідно до частини дев’ятої статті 23 Закону України від 25 березня 1992 року № 2232-XII «Про військовий обов’язок і військову службу».

Журнал обліку результатів перевірки стану військового обліку
Формат (розмір): 210×297 мм • Обсяг: 60 с.

В Україні з 24 лютого 2022 року діє правовий режим воєнного стану. Призов на військову службу відбувається за мобілізацією. А ось нові призови на строкову службу не проводять. Однак досі на службі залишалися ті строковики, яких призвали до воєнного стану.

Послуги з військового обліку • Письмові і телефонні КОНСУЛЬТАЦІЇ
Для довідок: 0 (800) 219-977

Джерело: БУХГАЛТЕР.UA

Курс «Підвищення кваліфікації з військового обліку»

Матеріали до теми


Кабмін готує електронне бронювання від мобілізації через «Дію»
Кабінет Міністрів повернувся до ідеї електронного бронювання військовозобов’язаних через «Дію», яка обговорювалася восени минулого року. Головна відмінність такого підходу – ...
Комітет ВРУ з питань молоді і спорту рекомендує Раді прийняти за основу проєкт Закону № 11072
Проєктом Закону про внесення змін до Закону України «Про державну допомогу сім’ям з дітьми» щодо розміру допомоги при народженні (усиновленні) ...