...
Реєструйся

Як користуватися «Платформою соціальної освіти»?


Міністерство соціальної політики України (далі — Мінсоцполітики) інструктує, як користуватися ресурсом «Платформа соціальної освіти». Зокрема, зазначено, що ця платформа є досить зручною в користуванні.

Уся інформація вміщена в кілька розділів:

  • «Про Платформу»;
  • «Пройти курс»;
  • «Бібліотека»;
  • «Анонс подій»;
  • «Опитування».

Зверніть увагу: вебсайт інклюзивний. Спеціальна кнопка в лівому верхньому кутку переводить текст і зображення в чорно-білу гаму, що спрощує сприйняття змісту для людей із порушенням зору.

У розділі «Пройти курс» або на початковій сторінці доступний перелік усіх навчальних курсів. Зауважимо: із часом кількість курсів зростатиме, тому слідкуйте за оновленнями.

Щоб розпочати курс, необхідно зареєструватися на сайті. Реєстрація складається з трьох етапів. Після реєстрації для вас стане доступним розділ «Мій кабінет». Тут ви зможете:

— бачити всі курси, які вибрали для проходження;

— автоматично повертатися до заняття, на якому зупинилися;

— проходити тести;

— відстежувати власний прогрес;

— зберігати сертифікати про успішне завершення навчання.

Розділ «Анонс подій» містить перелік і графік найближчих навчальних заходів, які Мінсоцполітики й Національна соціальна сервісна служба регулярно проводять для спеціалістів соціальної сфери у співпраці з міжнародними партнерами й громадськими організаціями.

На платформі також доступні посібники, методичні матеріали, дослідження, відеоматеріали, подкасти із соціальної тематики. Переходьте в розділ «Бібліотека», клікайте на відповідний розділ й опрацьовуйте вибрані матеріали.

Якщо ж ви не знайдете навчальні матеріали за темою, яка вас цікавить, можна пройти опитування про актуальні навчальні потреби. Ці відповіді допоможуть Мінсоцполітики наповнювати платформу тими навчальними матеріалами, які мають найбільший попит серед фахівців.

Виникнуть інші запитання — ознайомтеся з «Правилами користування вебсайтом» (розміщені внизу початкової сторінки).

Джерело: фейсбук-сторінка Міністерства соціальної політики України

Посібник «Оптимізація трудових відносин у період воєнного стану: ТОП-55 відповідей»

Матеріали до теми


Період, за який наявна заборгованість з єдиного внеску, не буде зарахованим до страхового стажу до повного погашення боргу
Сплата єдиного внеску — це не лише обов’язок платників перед державою, а й захищені соціальні гарантії для кожного. Тож, ненадходження ...