...
Реєструйся

Зміни до постанови Кабінету Міністрів України від 27 січня 2023 року № 76


Відповідно до постанови КМУ від 08 травня 2024 року № 520 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 27 січня 2023 року № 76» внесено зміни до постанови Кабінету Міністрів України від 27 січня 2023 року № 76 «Деякі питання реалізації положень Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію» щодо бронювання військовозобов’язаних на період мобілізації та на воєнний час».

Після набуття чинності цією постановою зміняться органи, що погоджують списки військовозобов’язаних, які пропонуються до бронювання на період мобілізації та на воєнний час, а саме: підприємства, установи і організації, які здійснюють виробництво товарів, виконання робіт і надання послуг, необхідних для забезпечення потреб військових формувань (крім Збройних Сил), утворених відповідно до законів України, подають список до центральних органів виконавчої влади, що здійснюють керівництво такими військовими формуваннями, і до СБУ, в інтересах яких вони здійснюють виробництво товарів, виконують роботи, надають послуги, або до Мінстратегпрому.

Підприємства, установи і організації, які здійснюють виробництво товарів, виконання робіт і надання послуг, необхідних для забезпечення потреб Збройних Сил, подають список до Міноборони.

 

Завантажити

 

Травнева акція

Матеріали до теми


Створення Єдиного реєстру кваліфікацій (Класифікатора професій) підтримано депутатами
Верховна Рада України 9 травня 2024 року прийняла за основу проєкт Закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України ...
Ідею відрахувань з роботодавців на накопичувальні пенсії розглянуть повторно
Верховна Рада України 25 квітня 2024 року прийняла рішення відправити проєкт Закону «Про накопичувальне пенсійне забезпечення» (№ 9212) суб’єкту законодавчої ініціативи ...