...
Реєструйся

Звільнені з полону українці отримали одноразову грошову допомогу


Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України (далі — Мінреінтеграції) перерахувало 9,6 млн грн українцям, яких звільнили з російського полону. Міжвідомча комісія визнала їх такими, що були позбавлені свободи внаслідок збройної агресії Росії.

Одноразову грошову допомогу отримали 96 колишніх полонених. З них 57 вдалося визволити вже після повномасштабного вторгнення РФ. Усі вони отримали по 100 тис. грн.

Указана допомога надаватиметься й іншим громадянам України, яких звільнили з полону.

Зазначимо, що Кабінет Міністрів України підтримав ініціативу Мінреінтеграції перерозподілити майже 47 млн грн, передбачених Державним бюджетом на 2022 рік Міністерству, для забезпечення виплат звільненим із полону українцям і тим, хто ще в неволі. Відповідне розпорядження було ухвалено на засіданні 30 вересня.

Замовте ексклюзивну добірку «Мобілізований працівник: алгоритм дій для кадровика» від редакції журналу «КАДРОВИК.UA».

Джерело: Урядовий портал

Матеріали до теми


Компенсація за невикористану щорічну відпустку за час проходження служби у лавах ЗСУ
ЗАПИТАННЯ Чи може працівник, який повернувся на основне місце роботи після демобілізації, отримати компенсацію за невикористану щорічну відпустку за час ...
Хто здійснює страхові виплати працівникам, якщо підприємство перебуває у стані ліквідації?
У разі ліквідації (реорганізації) підприємства, установи, організації страхові виплати за страховими випадками, які настали до ліквідації (реорганізації), здійснюються застрахованим особам ...