Добираємо назви посад і персонал для малого і середнього бізнесу


Добираємо назви посад і персонал для малого і середнього бізнесу

У виданні розглядається, де і як на підприємстві використовуються назви тих чи інших посад, які вимоги передбачено для окремих категорій працівників у різних сферах діяльності, які категорії працівників можна готувати безпосередньо на підприємстві.
Подано основні вимоги до професій у сфері виробництва хлібобулочної продукції, кондитерської і ковбасної продукції, меблів, ремонту автомобілів, будівництва, автоперевезень, готельної, ресторанної, рекламної справи, торгівлі, аптечної справи тощо

Основи кадрової справи: максимально просто
Авторський курс підвищення кваліфікації кадровиків від Вікторії Ліпчанської. Вищий рівень