...
Реєструйся

Держпраці попереджає: «Обережно, шахраї!»


До Державної служби України з питань праці (далі — Держпраці) надходить інформація від суб’єктів господарювання про телефонні дзвінки від осіб, зокрема тих, які представляються колишніми працівниками державних підприємств, віднесених до сфери управління Держпраці, з комерційними пропозиціями щодо надання послуг у сфері охорони праці.

Необхідність пристати на такі комерційні пропозиції шахраї обґрунтовують узгодженням дій із Держпраці.

Наголошуємо, що Держпраці здійснює свою діяльність лише на підставі, у межах повноважень і в спосіб, що передбачені Конституцією та законами України, відповідно до вимог законодавства.

У своїй роботі Держпраці не віддає переваг будь-яким суб’єктам господарювання, що здійснюють діяльність у сфері охорони праці.

Просимо невідкладно інформувати про зазначені факти Державну службу України з питань праці через рубрику «Повідомити про корупцію» та правоохоронні органи в регіонах.

Джерело: Управління Держпраці у Чернівецькій області

Посібник «Оптимізація трудових відносин у період воєнного стану: ТОП-55 відповідей»

Матеріали до теми


Охорона праці: роботодавець зобов’язаний вживати заходи для полегшення умов праці працівників
Ким встановлюється діагноз гострого професійного захворювання (інтоксикації)? Діагноз гострого професійного захворювання (інтоксикації) встановлюється лікарем закладу охорони здоров’я, до якого звернувся ...