...
Реєструйся

До фіскального серверу ДПС передано 112 млн документів з використанням ПРРО


За 5 місяців роботи програмних реєстраторів розрахункових операцій (далі — ПРРО; станом на 1 січня 2021 року) 6,6 тис. суб’єктів господарювання зареєстрували 61,1 тис. ПРРО та передали для реєстрації до фіскального серверу Державної податкової служби України (далі — ДПС) більше 112 млн документів.

Значні темпи зростання показника середньодобової кількості фіскалізованих документів спостерігаються з листопада (937,1 тис. документів), а в грудні цей показник становив 1 млн документів за добу.

Щомісячний приріст документів свідчить про функціональність запровадженої з 1 серпня 2020 року системи реєстрації розрахункових операцій засобами ПРРО.

Суб’єктам господарювання, які мають намір використовувати ПРРО, рекомендуємо ознайомитись із матеріалами банера «Програмні РРО» (https://tax.gov.ua/baneryi/programni-rro/) або звернутись до центрів обслуговування платників для отримання роз’яснень з питань реєстрації та застосування ПРРО.

 

Матеріали до теми


Посередникам із працевлаштування за кордоном слід подбати про переліцензування до 14 квітня
Міністерство економіки України нагадало ліцензіатам у сфері посередництва у працевлаштуванні за кордоном, які ще не подали міністерству декларацію щодо ведення ...
Особливості оподаткування військовим збором разової нецільової матеріальної допомоги від роботодавця
Згідно з підпунктом 1.2 пункту 16-1 підрозділу 10 розділу ХХ «Перехідні положення» Податкового кодексу України (далі – ПКУ), об’єктом оподаткування ...