...
Реєструйся

Компанія Recorded Future шукає співробітників


Міністерство цифрової трансформації України й Національний координаційний центр кібербезпеки при РНБО допоможуть Recorded Future знайти нові таланти в Україні. До 2025 року компанія планує найняти до 100 співробітників, серед яких розробники ПО, інженери, аналітики тощо. Наразі в Україні вже працює 40 співробітників компанії.

«Розбудова сильної української індустрії програмного забезпечення / ІТ з глобальним впливом відіграватиме важливу роль у відбудові України. Майбутнє орієнтоване на цифровізацію, і Україна має можливість побудувати індустрію глобального масштабу протягом наступних 30 років, базуючись на нашій сильній освітній системі та інженерних традиціях. Співпраця з лідером SaaS, таким як Recorded Future, — це крок вперед до технологій майбутнього», — зазначив заступник Міністра цифрової трансформації України Георгій Дубинський.

Угода допоможе знайти нових спеціалістів, які розвиватимуть пріоритетні напрями. Серед них — хмарні рішення, збір розвідувальних даних, штучний інтелект.

«Ведення сучасної війни за своєю суттю орієнтоване на Інтернет — на полі бою, у публічному інформаційному просторі чи в кібер/ІТ-просторі. І мати доступ до найкращих розвідданих, щоб допомогти перемогти супротивника, критично важливо», — повідомив заступник Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Сергій Демедюк.

З початку повномасштабного вторгнення Recorded Future надала розвідувальні дані для захисту критичної інфраструктури України. А також допомагає в розслідуванні військових злочинів Росії. Також компанія відкрила доступ до програмної платформи Intelligence Cloud на понад 10 мільйонів доларів.

«Щоб забезпечити найкращу розвідку для безпеки вільного світу, компаніям потрібно обирати, де і як працювати. Місія Recorded Future полягає в тому, щоб надати організаціям інтелектуальні можливості. Я впевнений, що воля українського народу, зміцнена за допомогою його союзників і спільноти, зрештою переможе, щоб забезпечити свій суверенітет і мир на своїх законних кордонах», — підкреслив генеральний директор і співзасновник Recorded Future Крістофер Альберг.

До того ж Recorded Future вдосконалила свої продукти спеціально для допомоги в моніторингу й аналізі в Україні. Серед змін були: розширення розвідки про загрози щодо російських кібератак, а також визначення пріоритету курування російських об’єктів для допомоги в оборонних рішеннях.

Зокрема, було надано доступ до технологій Міністерству оборони України, Департаменту кіберполіції НПУ, Службі безпеки України, Генеральній прокуратурі України. Це допомагає захисникам України миттєво реагувати й захищати важливі комп’ютерні мережі та критичну інфраструктуру.

Новинка! Замовляйте кадровий семінар «Зміни законодавства — 2022». Для передплатників журналу «КАДРОВИК.UA» діє знижка.

Джерело: Міністерство цифрової трансформації України

Матеріали до теми


Посередникам із працевлаштування за кордоном слід подбати про переліцензування до 14 квітня
Міністерство економіки України нагадало ліцензіатам у сфері посередництва у працевлаштуванні за кордоном, які ще не подали міністерству декларацію щодо ведення ...
Зміни у фінансуванні здобуття вищої освіти: ВРУ ухвалила законопроєкт у першому читанні
Верховна Рада України ухвалила в першому читанні проєкт Закону «Про внесення змін до деяких законів України щодо фінансування здобуття вищої ...
Особливості оподаткування військовим збором разової нецільової матеріальної допомоги від роботодавця
Згідно з підпунктом 1.2 пункту 16-1 підрозділу 10 розділу ХХ «Перехідні положення» Податкового кодексу України (далі – ПКУ), об’єктом оподаткування ...
Мобілізований працівник: алгоритм дій для кадровика (добірка від «КАДРОВИК.UA»)
Перед кадровиками і бухгалтерами постає завдання правильно оформити всі належні документи на мобілізованого працівника та здійснити гарантовані нарахування. Редакція журналу «КАДРОВИК.UA» випустила ...