...
Реєструйся

На деяких територіях з активними бойовими діями відновлять доступ до держреєстрів


Наказом Мінреінтеграції від 13 липня 2023 року № 199 «Про затвердження Змін до Переліку територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих Російською Федерацією» (далі — Наказ № 199) внесено зміни до Переліку територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих російською федерацією, затвердженого наказом Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України від 22 грудня 2022 року № 309 (далі — Перелік № 309).

Письмові і телефонні КОНСУЛЬТАЦІЇ та інші кадрові послуги експертів журналу «КАДРОВИК.UA»

Зокрема, один із розділів Переліку № 309 доповнено новим пунктом: «Території активних бойових дій, на яких функціонують державні електронні інформаційні ресурси».

Згідно з Наказом № 199, до нього увійшли Нікопольська та Марганецька територіальні громади Дніпропетровської області, Костянтинівська міська територіальна громада Донецької області, місто Очаків Очаківської міської територіальної громади Миколаївської області й території Бериславського, Каховського та Херсонського районів Херсонської області.

Таким чином, на цих територіях дозволено діяльність користувачів держреєстрів, а їхні мешканці отримають доступ до адміністративних послуг.

Навчання для кадровиків — семінари, курси, тренінги, вебінари
Індивідуальні курси кадровиків з нуля:
 0 (800) 219-977

Нагадаємо, Перелік № 309 після затвердження у грудні 2022 року періодично оновлюється. Зміни до нього вносяться за погодженням із Міністерством оборони на підставі пропозицій відповідних обласних, Київської міської військових адміністрацій.

Джерело: Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України

 

Сервіс «ГАРЯЧА ЛІНІЯ» для кадровика

Матеріали до теми


Штрафи за порушення правил військового обліку планують збільшити
Представники трьох різних парламентських фракцій розповіли, наскільки можуть зрости штрафи за порушення правил військового обліку для громадян України, інформує «Протокол». ...
Е-кабінет військовозобов’язаного буде доступним з 18 травня
Електронний кабінет військовозобов’язаного запрацює 18 травня, повідомляє  LIGA.net. Про це в ефірі Радіо Свобода заявила заступниця міністра оборони з питань цифрового розвитку, цифрових ...