...
Реєструйся

Навчання українських лікарів у Польщі: інформує МОЗ


У Польщі українські лікарі проходитимуть курс з аеромедичної евакуації та надання медичної допомоги військовим і цивільним із важкими термічними травмами. Таке навчання є наступним і черговим етапом у посиленні фахових знань спеціалістів із протидії викликам повномасштабної війни в Україні.

Загалом у навчанні братимуть участь лікарі з Українського науково-практичного центру екстреної медицини та медицини катастроф МОЗ, Одеської, Черкаської, Львівської, Київської та Івано-Франківської областей (ЦЕМД).

Також нагадуємо, що попередньо інша група фахівців навчалася на авіаційно-рятувальній базі у Варшаві, де український медперсонал удосконалював навички щодо евакуації поранених повітрям. Теоретичну та практичну частини навчання проводили медичні інструктори й інструктори з льотної підготовки, які щоденно навчають персонал медичної авіаційної служби Польщі.

Читайте також статтю «Чи можуть бути заступники в медичного директора?».

Джерело: Міністерство охорони здоров’я України

Матеріали до теми


Алгоритм зарахування на навчання в Українську військово-медичну академію для військових лікарів
Курси перепідготовки доступні військовослужбовцям Збройних сил України рядового та сержантського складу, які мають вищу медичну або фармацевтичну освіту та сертифікат ...