...
Реєструйся

Нові можливості навчання від служби зайнятості


У межах реалізації проєкту «Skills4Recovery — Швидкий шлях до працевлаштування» найближчим часом буде організоване безоплатне навчання за професіями «Швачка», «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування» та освітньою програмою «Особливості монтажу та експлуатації сонячних панелей».

 

Хто може долучитися до курсу

Долучитися до курсу можуть непрацюючі українці та українки, зокрема, внутрішньо переміщені особи, демобілізовані учасники бойових дій  та особи з інвалідністю внаслідок війни.

Навчання за професією «Швачка» триватиме 3 місяці. Онлайн-заявки від бажаючих приймаються до 15 лютого 2024 року.

Навчання за професією «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування» і за освітньою програмою «Особливості монтажу та експлуатації сонячних панелей» триватиме 1,5 місяця. Заявки приймаються до 1 березня 2024 року.

Раніше писали: Презентовано Рамку цифрової компетентності працівника охорони здоров’я

 

Де проходитиме навчання

Навчальний процес проходитиме на базі Державного закладу «Полтавський центр професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості» за адресою: м. Полтава, вул. Небесної Сотні, 91.

Якщо ви маєте бажання навчатися – телефонуйте за номерами: 066-510-20-65, 095-153-53-68.

Нагадаємо, що презентація проєкту «Skills4Recovery-Швидкий шлях до працевлаштування», ініціатором якого є організація розвитку німецької промисловості Sequa, відбулась у Львові в першій половині січня цього року.

Навчання для кадровиків — семінари, курси, тренінги, вебінари
Індивідуальні курси кадровиків з нуля: 0 (800) 219-977

Його головна мета — якісна професійна підготовка українців, зокрема з числа соціально вразливих категорій населення, для роботи в приватному секторі.

Програма на території України триватиме 6 місяців та охопить Львівську, Полтавську, Дніпропетровську і Київську області.

Джерело: Державний центр зайнятості

Всеукраїнський кадровий форум — 2024

Матеріали до теми


Алгоритм зарахування на навчання в Українську військово-медичну академію для військових лікарів
Курси перепідготовки доступні військовослужбовцям Збройних сил України рядового та сержантського складу, які мають вищу медичну або фармацевтичну освіту та сертифікат ...