...
Реєструйся

Окремим категоріям освітян скоротили тривалість відпустки до 42 днів


Кабмін вніс зміни Порядку надання щорічної основної відпустки тривалістю до 56 календарних днів керівним працівникам закладів та установ освіти, навчальних (педагогічних) частин (підрозділів) інших установ і закладів, педагогічним, науково-педагогічним працівникам та науковим працівникам, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 14 квітня 1997 року № 346.

Про це за підсумками засідання уряду 9 травня повідомив у Телеграм постійний представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук.

“Встановлено тривалість відпустки педагогічним працівникам — завідувачам територіальних курсів цивільного захисту та безпеки життєдіяльності та їх заступникам, начальникам (директорам) навчально-методичних центрів цивільного захисту та безпеки життєдіяльності та їх заступникам — у розмірі 42 календарні дні”, — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що 3 травня Верховна Рада у першому читання ухвалила законопроєкт № 8313 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо впорядкування надання та використання відпусток, а також інших питань».

Відеокурс «Відпустки працівникам, які мають дітей»
Формат: відеоуроки • Для довідок: 0 (800) 219-977

Читайте також:

Джерело: Укрінформ

Комплект «Графік відпусток на 2023 рік»

Матеріали до теми


Компенсація за невикористану щорічну відпустку за час проходження служби у лавах ЗСУ
ЗАПИТАННЯ Чи може працівник, який повернувся на основне місце роботи після демобілізації, отримати компенсацію за невикористану щорічну відпустку за час ...
Членські організації ФПУ розробили звернення про захист соціальних прав і гарантій членів профспілок (законопроєкт № 11367)
На заклик Президії ФПУ провести роботу щодо залучення народних депутатів України до підписання законопроєкту «Про внесення змін до Закону України «Про ...
Опубліковано огляд судової практики КЦС ВС щодо про колективні договори і угоди
Верховний Суд опублікував огляд судової практики Касаційного цивільного суду у складі Верховного Суду щодо застосування законодавства України про колективні договори ...