...
Реєструйся

Перенесено щорічну разову виплату оборонцям України


Верховна Рада України 20 березня 2023 року прийняла Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо разової грошової виплати ветеранам війни та жертвам нацистських переслідувань» (законопроєкт за реєстр. № 7295).

Своїм рішенням парламент, зокрема, змінив дату проведення щорічної разової виплати учасникам війни, учасникам бойових дій, особам з інвалідністю внаслідок війни, дружинам (чоловікам) загиблих учасників бойових дій, дружинам (чоловікам) загиблих жертв нацистських переслідувань в минулому та ін.

Журнал обліку результатів перевірки стану військового обліку
Формат (розмір): 210×297 мм • Обсяг: 60 с.

Відповідна виплата здійснюватиметься щорічно до Дня Незалежності України, який відзначається 24 серпня (замість 5 травня).

Прийняттям Закону парламент вшановує мужність та героїзм захисників незалежності і територіальної цілісності України та підтверджує намір сприяти подальшому зміцненню патріотичного духу у суспільстві в умовах збройної агресії російської федерації проти нашої держави.

Замовляйте добірку «Мобілізований працівник: алгоритм дій для кадровика. Оновлене видання».

 Порядок та розміри разової виплати визначатиме Кабінет Міністрів України в межах відповідних бюджетних призначень, встановлених законом про Державний бюджет України.

Джерело: Верховна Рада України

Вебінар «Бронювання працівників у запитаннях і відповідях»

Матеріали до теми


Періодичність психіатричних оглядів залежатиме від виду діяльності працівників
Деякі категорії осіб для виконання окремих видів діяльності мають періодично (кожні 12 місяців) проходити психіатричний огляд. Це часом ускладнює виконання ...