...
Реєструйся

Постанова щодо продовження дії відстрочок від призову на військову службу під час мобілізації набула чинності


10 листопада набула чинності урядова постанова від 4 листопада 2022 року № 1259, яка на один місяць автоматично продовжує строк дії відстрочок від призову на військову службу під час мобілізації, наданих військовозобов’язаним відповідними рішеннями Міністерства економіки України, термін дії яких не закінчився на день набрання нею чинності.

Також нагадуємо: бронювання військовозобов’язаних працівників підприємств, установ й організацій агропромислового комплексу можливе лише через кабінет запитів на бронювання.

Бронюванню підлягають військовозобов’язані, які працюють в органах державної влади, інших державних органах, органах місцевого самоврядування та на підприємствах, в установах й організаціях, яким встановлено мобілізаційні завдання (замовлення), у разі, якщо це необхідно для забезпечення функціонування зазначених органів і виконання мобілізаційних завдань.

Новинка! Замовляйте добірку «Мобілізований працівник: алгоритм дій для кадровика. Оновлене видання» зі знижкою.

Джерело: Міністерство аграрної політики та продовольства України

Матеріали до теми


Гарантії для працівника, призваного на службу в ЗСУ
Відповідно до статті 119 Кодексу законів про працю України, за працівниками, призваними на строкову військову службу, військову службу за призовом ...
Звільнення працівника без двотижневого попередження під час дії воєнного стану: інспекція праці надає пояснення
Східне міжрегіональне управління Державної служби України з питань праці інформує, що рішенням Валківського районного суду Харківської області від 15.12.2022 року ...