...
Реєструйся

Призначено Голову Держпраці


Відповідне рішення прийнято на урядовому засіданні 3 березня. Про це 4 березня повідомила прес-служба Мінекономіки.

Ігор Дегнера має понад 10 років досвіду роботи у Держпраці, де пройшов шлях від провідного спеціаліста до директора департаменту з питань праці.

Пан Дегнера обіймає позицію т. в. о. Голови Служби з грудня 2019 року.

«Офіційна робота, безпечні умови праці та біла зарплата мають бути у кожного українця. Тому серед головних завдань Держпраці — детінізація зайнятості та захист працівників. На посаді голови служби Ігор Дегнера посилить роботу із бізнесом з легалізації працівників та підвищення їх захисту, у тому числі у випадку травмування», — прокоментувала призначення Юлія Свириденко, заступник Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства.

Від редакції: Вітаємо Ігоря Анатолійовича з призначенням на відповідальну та важливу посаду. З 2013 року Ігор Дегнера був автором видань кадрового напряму Видавничого дому «Медіа-Про». Сподіваємося, призначення Головою Державної служби з питань праці не завадить Ігорю Анатолійовичу продовжувати співпрацю з нашими виданнями. Бажаємо успіхів та натхнення!

 

 

Матеріали до теми


Кейс для кадровика. Чи може бути головою профспілки медичний директор лікарні?
Закон України від 15 вересня 1999 року № 1045-XIV «Про професійні спілки, їх права та гарантії діяльності» (далі — Закон ...
Боротьба з безробіттям по-вінницьки: залучення до суспільно корисних робіт
У Вінниці безробітних залучатимуть до суспільно корисних робіт. Таким чином місто запускає новий проєкт щодо працевлаштування. Про це повідомляє Вінницька ...