...
Реєструйся

Роботодавець наразі не має змоги оплатити тимчасову непрацездатність: що робити


Якщо страхувальник (роботодавець) не має можливості перевіряти дані в особистому кабінеті на сайті Пенсійного фонду України фактично з незалежних від нього причин (відсутність доступу до інтернету у зв’язку з воєнним станом), відповідно не може виконати вимоги щодо своєчасного розгляду документів і виплати допомоги працівнику, відповідальності за таку затримку він не несе до закінчення обставин.

Водночас після відновлення доступу до кабінету страхувальника роботодавець зобов’язаний виконати свої обов’язки щодо матеріального забезпечення.

Бажаєте навчитися оформлювати допомогу по тимчасовій непрацездатності правильно — проходьте навчання на курсі «Допомога по тимчасовій непрацездатності: організація процесу отримання».

Джерело: Управління Держпраці у Рівненській області

Матеріали до теми


Чи можуть платники єдиного внеску подати контролюючому органу на погодження довідку-розрахунок на виплату зарплати в електронній формі?
Пунктом 4 Порядку прийняття надавачами платіжних послуг на виконання платіжних інструкцій на виплату заробітної плати, затвердженого наказом Міністерства фінансів України ...