...
Реєструйся

Розширено перелік платників єдиного внеску


До переліку платників єдиного внеску додано членів фермерських господарств. Це передбачено постановою Кабінету Міністрів України «Про внесення зміни до пункту 1 додатка до постанови Кабінету Міністрів України від 26 листопада 2014 р. № 675», схваленою 13 червня на засіданні уряду.

«Внесені зміни передбачають доповнення переліку платників єдиного внеску такою категорією, як члени фермерського господарства, якщо вони не належать до кола осіб, які підлягають страхуванню на інших підставах», – йдеться у повідомленні.

Це рішення дозволить розподіляти єдиний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, який сплачується новою категорією платників – членами фермерського господарства, на всі види соціального страхування.

Джерело: ukrainepravo.com

Видання для кадровиків Журнали реєстрації

Матеріали до теми


Чи можуть платники єдиного внеску подати контролюючому органу на погодження довідку-розрахунок на виплату зарплати в електронній формі?
Пунктом 4 Порядку прийняття надавачами платіжних послуг на виконання платіжних інструкцій на виплату заробітної плати, затвердженого наказом Міністерства фінансів України ...