...
Реєструйся

Затверджено вимоги до експертних організацій, які виконують експертизу стану охорони праці


Про офіційне опублікування наказу Міністерства соціальної політики України «Про затвердження вимог до експертних організацій, які мають намір виконувати (виконують) експертизу стану охорони праці та безпеки промислового виробництва»

У бюлетені «Офіційний вісник України» від 05 червня 2018 року № 043 за номером 1532 опубліковано наказ Міністерства соціальної політики України від 12 квітня 2018 р. № 507 «Про затвердження вимог до експертних організацій, які мають намір виконувати (виконують) експертизу стану охорони праці та безпеки промислового виробництва», зареєстрований в Міністерстві юстиції України 07 травня 2018 р. за № 569/32021.

Цей наказ набирає чинності з 05 грудня 2018 р. Після набрання чинності наказом експертні організації повинні відповідати усім його вимогам, зокрема бути акредитованими Національним агентством з акредитації України як органи з інспектування, що здійснюють інспектування як третя сторона.

Джерело: cn.dsp.gov.ua

Видання для кадровиків Журнали реєстрації

Матеріали до теми


Сектор психосоціальної підтримки інформує, як керівнику підтримати працівників
Як керівник ти маєш багато можливостей, щоб підтримувати ментальне здоров’я своїх працівників.   П’ять основних порад керівникові Розкажи персоналу про ...
Розмір одноразової допомоги потерпілому внаслідок випадку на виробництві
Сума одноразової допомоги потерпілому через нещасний випадок на виробництві або професійне захворювання визначається відповідно до ступеня втрати професійної працездатності, який ...