...
Реєструйся

У eHealth інтегруються і послуги з реабілітації


Уряд продовжує вдосконалювати нормативно-правову базу для розширення е-послуг у сфері охорони здоров’я. Про це зазначив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль, – інформує Урядовий портал.

Під час засідання Кабінету Міністрів 9 лютого було ухвалене рішення, яке імплементує реабілітаційну складову до електронної системи охорони здоров’я (eHealth).

«В eHealth уже впроваджено єдину електронну медичну картку, формування та наповнення якої здійснюють всі підключені до системи надавачі медичних послуг. Це забезпечує збір інформації про пацієнта в одному місці. Тепер ми інтегруємо в систему і послуги з реабілітації», — сказав Прем’єр-міністр.

Електронна система охорони здоров’я (eHealth) — це велика двокомпонентна система, яка містить медичні дані, що раніше зберігалась у паперових картках пацієнтів та у документах лікарів. На сьогодні триває розвиток ключових систем і реєстрів, необхідних для сфери охорони здоров’я.

Джерело: Урядовий портал

 

Найголовніша подія року: Всеукраїнський кадровий форум – 2022

Матеріали до теми


Посередникам із працевлаштування за кордоном слід подбати про переліцензування до 14 квітня
Міністерство економіки України нагадало ліцензіатам у сфері посередництва у працевлаштуванні за кордоном, які ще не подали міністерству декларацію щодо ведення ...
Особливості оподаткування військовим збором разової нецільової матеріальної допомоги від роботодавця
Згідно з підпунктом 1.2 пункту 16-1 підрозділу 10 розділу ХХ «Перехідні положення» Податкового кодексу України (далі – ПКУ), об’єктом оподаткування ...