...
Реєструйся

Усі військовозобов’язані будуть постійно проходити обов’язкові навчання — прем’єр-міністр


Україна після завершення війни відмовиться від призову в армію у тому вигляді, як він існував до війни. Про це прем’єр Денис Шмигаль заявив на зустрічі членів уряду та представників ЗСУ.

«Після завершення війни Україна відмовиться від призову в тому вигляді, як він існував до війни. Основою нашої оборони стане професійна армія. Одночасно буде створено два компоненти резерву. Всі військовозобов’язані будуть постійно проходити обов’язкові навчання за визначеними військовими спеціальностями», — заявив очільник уряду. Він підкреслив, що Україна має завершити перехід Сил безпеки та оборони на стандарти НАТО в усіх аспектах — від техніки та зброї до планування і аналізу.

Курс «Підвищення кваліфікації з військового обліку»
Формат: відеоуроки • Для довідок: 0 (800) 219-977

«Ще один компонент Нової української армії — це розвиток ВПК. Україна вже активно нарощує виробництво зброї та техніки. Більше того, запускаємо нові програми та проєкти. Приватний бізнес має стати повноцінним партнером держави у воєнно-промисловому комплексі. Буде створена нова система оборонних закупівель, яка включатиме активну взаємодію з міжнародним партнерами та довгострокове бюджетне планування», — зазначив прем’єр.

Послуги з військового облікуПисьмові і телефонні КОНСУЛЬТАЦІЇ
Для довідок: 0 (800) 219-977

Читайте також:

Джерело: LIGA ZAKON

Військовий облік: методика ведення. Спецвипуск № 2, 2023

Матеріали до теми