...
Реєструйся

ВІЙСЬКОВИМ ТА ПОЛІЦЕЙСЬКИМ ПЛАНУЮТЬ ЗБІЛЬШИТИ ЗАРПЛАТУ


Кабінет Міністрів має передбачити у проекті Закону України «Про Державний бюджет України на 2019 рік» збільшення розміру грошового забезпечення військовослужбовців, осіб рядового і начальницького складу та поліцейських.

Це передбачено рішенням Ради національної безпеки і оборони про пропозиції до проекту державного бюджету України на 2019 рік по статтях, пов’язаних із забезпеченням національної безпеки і оборони України, яке увів у дію Президент України.

Цифра має бути збільшена не менше ніж на 30% з урахуванням мінімального розміру грошового забезпечення осіб рядового складу Державної служби України з надзвичайних ситуацій та поліцейських – у сумі не менше 9 тисяч гривень; а військовослужбовців рядового складу за контрактом першого року служби – у сумі не менше 10 тисяч гривень.

Джерело: ukrainepravo.com

Видання для кадровиків Журнали реєстрації

Матеріали до теми


Коли слід припинити виплату середнього заробітку мобілізованому працівникові після загибелі, якщо така виплата зберігалася після 19.07.2022 р.
Відповідно до статті 119 Кодексу законів про працю України (в редакції, що діяла до 19.07.2022; далі — КЗпП) за працівниками, ...
Звільнення працівника після відпустки, наданої «авансом»: як утримати зайві нарахування
Непоодинокими є випадки, коли працівник звільняється після відпустки, яка була йому надана «наперед», тобто за період, який він ще не ...